Anlık Bildirim

Çentikli tasarıma direnen Samsung, ekrana gömülü ön kamerayı test ediyor

Akıllı telefon pazarında çentikli tasarıma geçmeyen neredeyse tek üretici olan Samsung, bunu sürdürecek gibi görünüyor. Gelen haberler şirketin ekrana gömülü bir selfie kamerasını test ettiği yönünde.
Günümüz teknoloji dünyasında neredeyse tüm akıllı telefon üreticilerinin çentikli ekran tasarımını benimsediğini görüyoruz. Kullanıcıları da adeta ikiye ayıran bu tasarım anlayışı Güney Koreli üretici Samsung tarafından benimsenememiş ve bundan sonra da benimsenmeyecek gibi görünüyor.

En erken 2020 yılında gelebilir

Samsung bugüne kadar diğer akıllı telefonlara oranla cihazların çerçevelerini biraz daha kalın tutarak selfie kamerasını çentiksiz bir şekilde yerleştirmeyi tercih etti ancak Kore medyasına göre şirket ekrana gömülü ve tamamen gizli bir ön kamera teknolojisi üzerinde çalışıyor. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı teknolojisinin bile şirketleri ne denli zorladığı düşünülürse, ön kameranın ekranın altına yerleştirilmesinin zorluğunu tahmin edebiliriz.
SamsungMobile.News adlı Twitter hesabının da paylaştığı bir gönderiye göre Samsung bu teknolojinin prototipini test ediyor ve en yakın 2020 yılındaki çıkacak olan cihazlara entegre edeceği yönünde. Eğer Samsung bunu başarırsa çentikli ekran tasarımlarının da bir iki yıl sonra tarihe karıştığına tanık olabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4724 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim