Anlık Bildirim

Çentiksiz tasarıma sahip üç arka kameralı Sony Xperia XZ4 göründü

Sony tarafından 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde resmen tanıtılması beklenen Xperia XZ4'ün CAD tabanlı görselleri ve videosu yayınlandı. Çentiksiz tasarıma sahip olan telefon üç arka kamera ile gelecek.
Sony gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığı bir sonraki üst sınıf telefonu üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Söz konusu cihazın Xperia XZ4 olduğuna yönelik söylentiler var. MySmartPrice ve @OnLeaks işbirliği ile yayınlanan görüntüler akıllı telefonun üç arka kamera ile donatılacağını ve Xperia XZ3 gibi kavisli ekrana sahip olmayacağını gösteriyor.
Xperia XZ4'ün CAD tabanlı render görselleri ve 360 derecelik videosu amiral gemisi telefonun tasarımını gözler önüne serdi. Bununla birlikte cihazın çok ince çerçevelere ve çentiksiz 6.5 inç OLED ekrana sahip olacağı gibi bazı önemli detaylar da paylaşıldı.

2019 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor

USB-C bağlantı noktası bulunan cihazdaki parmak izi sensörünün ise muhtemelen güç düğmesine gömülü olduğu belirtiliyor. Ayrıca telefonda geleneksel 3.5 mm kulaklık girişi yok. Sony'nin üç arka kameralı ilk telefonu olacak Xperia XZ4'ün kamera sensörleri hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Ön tarafında ise tek bir selfie kamerası yer alacak.
Yayınlanan görseller ve 360 derece video, amiral gemisi telefonla ilgili merakımızı bir nebze de azaltmış oldu. Ancak önümüzdeki günlerde cihaz hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Xperia XZ3'ün devamı niteliğinde piyasaya sürülecek yeni telefonun Barselona'daki 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde resmen tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13347 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim