Anlık Bildirim

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'ün fragmanı yayınlandı

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'ten bir fragman daha yayınlandı. Bu yaz gösterime girecek film 2. Dünya Savaşı sırasında geçecek ve Dunkirk Tahliyesi'ni anlatacak.
Memento, The Dark Knight ve Inception gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran ve kendi döneminin en iyi yönetmenleri arasında yer alan Christopher Nolan, yeni filmi Dunkirk ile bir kez daha sinemaseverleri etkilemeye hazırlanıyor. Bu yaz vizyona girecek Dunkirk için meraklı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı.
Christopher Nolan'ın ilk savaş filmi olan Dunkirk; 2.Dünya Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen Dunkirk Tahliyesi'ni anlatacak. Senaryosunu Nolan'ın kaleme aldığı filmde; Alman askerleri tarafından Dunkirk'te köşeye kıstırılan 400 bine yakın Müttefik askerinin kurtarılması için verilen mücadele anlatılıyor.
Nolan'ı Interstellar'ın da görüntü yönetmeni olan Hoyte van Hoytema ile bir kez daha bir araya getiren Dunkirk'ün tamamı IMAX 65mm film ve 65mm geniş-format görüntüleme ile çekildi. Bu da bugüne kadar çekilen en iyi IMAX deneyimlerinden birinin bizi beklediğini gösteriyor.
Oyuncu kadrosunda Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylane ve James D'Arcy gibi tanınmış isimler barındıran Dunkirk'ün asıl kahramanlarını Aneurin Barnard, Harry Styles, Fionn Whitehead ve Jack Lowden gibi pek de tanınmayan genç oyuncular canlandıracak. Film, 21 Temmuz 2017'de vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5998 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim