Anlık Bildirim

Stephen King uyarlaması Kara Kule'nin ilk fragmanı yayınlandı

Stephen King'in sevilen kitap serisinden sinemaya uyarlanan Kara Kule (The Dark Tower)'nin ilk fragmanı yayınlandı. Fantezi ve Western türlerini harmanlayan film bu yaz gösterime girecek.
Korku ve fantastik edebiyatın usta isimlerinden Stephen King'in en popüler eserleri arasında yer alan Kara Kule serisi sinemaya uyarlanıyor. Çekimleri tamamlanan Kara Kule (The Dark Tower), bu yaz sinemaseverler ile buluşacak. Ağustos ayında vizyona girecek film için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony Pictures, nihayet filmden ilk fragmanı yayınladı.
Stephen King'in başyapıtı olarak nitelendirdiği Kara Kule serisi; fantezi, bilim-kurgu ve Western türlerini bir araya getiriyor. 1982 yılında yayınlanan Silahşor (The Gunslinger) ile başlayan ve toplamda 8 kitaptan oluşan Kara Kule serisinde, Silahşorlar olarak bilinen eski bir şövalye topluluğunun son üyesi olan Roland Deschain'in hikayesi anlatılıyor.
Bir yandan şeytani güçlere sahip Siyahlı Adam'ın peşinde olan Deschain, bir yandan da ölmekte olan dünyasını kurtaracağını umut ettiği efsanevi Kara Kule'yi arıyor. The Dark Tower'ın yayınlanan bu ilk fragmana bakılırsa filmde hikaye Deschain'in gözünden değil, macerasında ona eşlik eden genç Jack'in bakış açısından anlatılacak.
Yönetmenliğini Nikolaj Arcel'in üstlendiği filmde Roland Deschain'i Idris Elba, Siyahlı Adam'ı ise Matthew McConaughey canlandıracak. Filmin başrollerinde Elba ve McConaughey'e Tom Taylor, Katheryn Winnick, Abbey Lee ve Jackie Earle Haley eşlik edecek. The Dark Tower, 4 Ağustos'ta vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6025 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim