Anlık Bildirim

Citroen C6'nın 2017 modeli Çin'de tanıtıldı

Citroen 2016 Pekin Otomobil Fuarı kapsamında yeni üst seviye modeli 2017 C6'yı tanıttı. Çin pazarına özel üretilen araç iç mekan kalite detayları ve konforuyla dikkat çekiyor.
Pekin'deki otomobil fuarı kapsamında Citron Çin pazarına özel yeni bir modelinin duyurusunu yaptı. Çin'li otomotiv firması DongFeng ile ortaklığı sonucu geliştirilen Çin'in Wuhan şehrinde üretilecek olan yeni Citroen C6 firmanın Çin pazarındaki amiral gemisi modeli olacak.
Hakkında pek fazla detay verilmeyen yeni model 4.98 metre uzunluğa sahip. Citroen'in modern tasarım çizgilerini taşıyan aracın iç hacmi de 2.90 metrelik dingil mesafesi nedeniyle oldukça geniş. Konforun odak noktası olduğu iç tasarımda deri ve ahşap detaylar da malzeme kalitesi ve lüksü simgeliyor. Bunların yanında orta konsoldaki geniş ekran ve dijital kadranlar gibi teknolojileri de barındıran yeni C6 günlük her koşulda ihtiyaçları karşılayabiliyor.
Motor seçenekleri resmi olarak açıklanmayan modelde gelen raporlar doğrultusunda 4 silindirli aşırı beslemeli bir benzinli motorun ve otomatik şanzımanın bulunduğu ifade ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8982 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
citroen, c6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim