Anlık Bildirim

Continental'den hoparlörsüz araç içi ses sistemi

Continental geleceğin araçlarında hem ağırlıktan kazanmak hem de iç mekanda yer kazanmak amaçlı yeni hoparlörsüz bir ses sistemi geliştirdiğini duyurdu. Detaylar haberimizde...
Piyasada yer alan otomobillerde lüks ve donanım oranına bağlı olarak ses sistemlerinde 20 üzeri hoparlör bulunabiliyor. Continental yeni geliştirdiği bir teknoloji ile araç ses sistemlerini hoparlörsüz hale getirecek. Firma tarafından Ac2ated Sound ismi verilen bu teknoloji ile 3 boyutlu ses deneyimi yaşamak mümkün.
Elektrikli otomobiller çağında üreticilerin araçlarını daha da hafifletebilmek ve yolculara daha fazla yaşam hacmi açabilmek için yarıştğını belirten Continental bilgi-eğlence ve bağlantı bölümü başkanı Johann Hiebl, kendilerinin otomobili bir enstrüman gibi gördüklerini ve küçük aktivatörlerle sesi üretmek için gerekli yerleri titrettiklerini söylüyor. Continental'e göre yüksek frekanslara uygun olan A sütunu onları tweeter olarak kullanılmasına olanak sağlıyor, kapı panelleri orta frekanslar için uygun bir yer olurken, tavan ise harika bir subwoofer oluyor.
Hoparlörsüz sistem sayesinde ses sistemi parçalarından 20 kg üzeri bir hafifleme sağlanırken, kapı içleri gibi yerlerde de ekstra boş alan sağlanmış oluyor. Continental'in ifadesine göre işin uzmanları tarafından olumlu geri dönüş alan sistem temelde bir keman veya akustik gitar ile aynı çalışma mantığına sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5660 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Continental, continental ac2ated sound ve ac2ated sound
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim