Anlık Bildirim

Crytek sanal para birimi Crycash’i duyurdu

Kripto para birimlerine olan ilgiden etkilenen Crytek, oyun içi ödemelerde kullanılması için Crycash kripto para birimini kullanacağını duyurdu. Warface oyununda kullanılmaya başlanacak.

 

Crytek sanal para birimi Crycash’i duyurdu Tam Boyutta Gör

Kripto para birimlerine ilgi giderek artıyor. Yenilikçi firmalar, dijital para sektörüne bir an önce adım atmak istiyor. Türk kardeşler tarafından kurulan ve geçmiş dönemde çıkardığı yenilikçi oyunlar ile öne çıkan firmalardan Crytek, kripto para birimine Crycash ortaklığı ile adım atacağını duyurdu. 

Crytek, oyunculara yönelik kripto para birimi Crycash’i kendi oyun ekosisteminde kullanacağını duyurdu. Crycash, sadece oyunculara özel bir para birimi olacak ve madencilik ile elde edilemeyecek. Crycash, uygulama içi satın alımlarda ödeme seçeneği olarak kullanılacak. İlk olarak ücretsiz FPS oyunu Warface’de kullanılacak. Entegrasyon işleminin 2018’in başında tamamlanması planlanıyor.

Crycash, Plink isimli platformun üzerinden takip edilecek. Plink’in mobil uygulaması üzerinden cüzdan takibi ve alım satım yapılacak. Oyun içi bazı görevler yerine getirildiğinde kullanıcılar ücretsiz Crycash elde edebilecek.


Crycash satışları 12 Aralık 2017 tarihinde başlayacak. İlk etapta 1 adet Crycash’in değeri 0,001 Ethereum olarak değerlendirilecek. Crycash, 2018 yılında diğer üçüncü parti geliştiriciler ile de iş birliği sağlamayı hedefliyor.

Üç Türk kardeş tarafından kurulan oyun firması Crytek’in çıkardığı Crysis ve FarCry oyunları büyük ilgi topladı. Firma şuanda Hunt: Showdown adlı yeni bir oyun geliştiriyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7486 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crytek, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim