Anlık Bildirim

DH+ Ekim sayısı yayınlandı

DH+ Ekim sayısı, iPhone 6, Windows 10, Apple Watch, Apple Pay, Alibaba.com'un halka arzı, Volvo V40 testi, Filmekimi 2014 gibi konuların yer aldığı dopdolu bir sayı ile yayında!
DH+ Ekim sayısı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Biraz gecikmeli olarak bu sayıyı sizlerle buluşturuyoruz. Bu gecikmenin pek çok nedeni var. Sizlerle de paylaşmak istiyoruz. Öncelikle yazılımsal olarak derginin daha işlevsel olabilmesi adına bir dizi çalışmalar yaptık. Pek yakında çok daha etkin bir dergi deneyimi sunmaya çalışacağız. Bunun için yaptığımız güncellemelerin mobil uygulama mağazalarında onaylanması biraz zaman aldı. Ayrıca iPhone 6 ile ilgili deneyimlerimizi gerçek manasıyla sizlere aktarabilmek için cihazla bir süre vakit geçirmek istedik. Sonra Windows 10’un çıkışı da süreci biraz uzatınca Ekim’in ortasına kadar yeni sayının çıkışı uzamış oldu ancak iç sayfalarda göreceğiniz üzere çok dolu bir içerik sizleri bekliyor.

Bu sayıda kapağa iPhone 6 ve 6 Plus’ı taşıdık. Apple’ın büyük ekranlı modellerini enine boyunca inceledik ve izlenimlerimizi sizlere aktarmaya çalıştık. Ayrıca Apple Watch ve Apple Pay ile ilgili de önemli bilgiler iç sayfalarda sizleri bekliyor.

Tarihin en büyük halka arzlarından birini gerçekleştiren alibaba.com’a dair önemli bilgileri sizler için araştırdık ve Windows 10’un en yeni özelliklerini mercek altına aldık.

Android, iOS ve Windows Phone için geliştirilmiş yepyeni oyun ve uygulamalar, Volvo V40 incelemesi, Filmekimi 2014’ün öne çıkan yapımları ve daha onlarca çok özel yazı DH+ Ekim sayısında sizleri bekliyor.

Aşağıdaki bağlantılardan DH+'ı indirebilirsiniz.

DH+ iOS:

DH+ Android:

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim