Anlık Bildirim

DH+ Ocak Sayısı Yayınlandı

2015 yılının bu ilk sayısında Google’ı mercek altına aldığımız bir dosya ile karşınızdayız. Yeni dönemde, dev teknoloji şirketinin dünyaya tanıtacağı yenilikler, üzerinde çalıştığı teknolojiler ve ino
DH+ Ocak Sayısı Yayınlandı Tam Boyutta Gör
2015 yılının bu ilk sayısında Google’ı mercek altına aldığımız bir dosya ile karşınızdayız. Yeni dönemde, dev teknoloji şirketinin dünyaya tanıtacağı yenilikler, üzerinde çalıştığı teknolojiler ve inovasyon adına ulaştığı son noktayı, mobil dünyadan sağlık alanına hatta ev teknolojilerine kadar çok geniş bir yelpazede irdeliyoruz.

Sinema ve televizyon sayfalarında Hacker, Whiplash, Yedinci Oğul gibi yepyeni vizyon filmlerine ve yapımı devam eden film projelerine yakından bakıyoruz. Ayrıca Erhan Tan’ın kaleminden televizyon yapımları ve sinema projeleri arasında gittikçe kapanan farkın ortaya çıkardığı sonuçlara ve heyecan verici diz uyarlamalarına yakınlaşıyoruz.

Bu ay dergimiz için Yeni Peugeot 308’in koltuğuna oturan otomobil editörümüz Muharrem Gökçe, 130 beygirlik 1.2 Puretech motora sahip araç hakkındaki izlenimlerini sizlerle paylaşıyor. Ayrıca hot hatch otomobiller sınıfının en başarılı temsilcilerinden oluşturduğumuz TOP 5’i de görmenizde yarar var.

Dünyanın llk bilgisayar programcısı kabul edilen Ada Lovelace’ın hayatına ilişkin kapsamlı bir dosya, enerji dünyasından yepyeni gelişmeler, yerli üretim akıllı telefonlar ve vergilendirme konusundaki gelişmeler ile Gün Oksay’ın kaleminden “Elektrikli Araçlar ve Ülkemizin Elektrikli Araç Politikası” yazısı ile Android, iOS ve Windows Phone için yepyeni oyun ve uygulamalar DH+ Ocak 2015 sayısında sizleri bekliyor.

DH+ Windows 8.1:
http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/265bcdba-96c4-4ec7-94f0-a063eac78986

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1: 

DH+ iOS: 

DH+ Android: 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim