Anlık Bildirim

DOOM baş programcısı Xbox Scorpio için 4K'yı yorumladı

Uzun zamandır Xbox Scorpio'nun beklendiği konsol dünyasında daha konsol çıkmadan 4k performansı tartışılır oldu.Tartışmaya bu sefer DOOM baş programcısı da katıldı.
Çıkışı henüz belli olmayan fakat tahminen tatil zamanında piyasaya sunulacağı düşünülen yeni Xbox konsolunun 4K performansı hakkında yeni bir iddia da DOOM baş programcısı Tiago Sousa'dan geldi.
Geçtiğimiz aylarda teknik özellikleri Microsoft tarafından duyurulan konsolda 6 Teraflops işlem kapasitesi sunan bir yonga tercih edilmiş. Şu ana kadar konsolun bu işlem kapasitesinin gerçek bir 4K deneyimi sunup sunmayacağı üzerine bir çok iddia ortaya atılmıştı.
Microsoft tarafından doğal, kısıntısız 4K oyun oynatacağı vadedilen Project Scorpio'nun tanıtımına yaklaştığımız şu günlerde konsolun 4K performansı hakkında çeşitli endişeler ve eleştiriler dile getiriliyor. Konu hakkında Project Scorpio'da 4K tercih edilirse donanımın doğru kullanılmayacağını belirten Sousa, konsolun donanımının daha detaylı grafikler sunarak 1080p çözünürlükte kullanılmasından yana.


Her oyun 4K gelmeyebilir 


Bununla birlikte Microsoft'un E3 yayınında ürün yönetim bölümünün üst direktörü Albert Penello'nun Xbox Scorpio'yu üretmedeki hedeflerinin herhangi bir kısmaya gitmeksizin gerçek 4K deneyimi sunan bir konsol yapmak olduğunu lakin geliştiricilerin çözünürlük, detay ve oyundaki objelerin seçiminde özgür olduğunu aktardığını da belirtelim. Dolayısıyla Xbox Scorpio üzerinde çalışan her oyun 4k olmayabilir. Öte yandan konsolun fiyatı konusunda ise net bir bilgi henüz mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4119 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim