Anlık Bildirim

Delikli ekrana sahip Nokia 8.1 Plus'ın görselleri yayınlandı

HMD Global tarafından yakında tanıtılacak Nokia 8.1 Plus'ın tasarımını gözler önüne seren görseller yayınlandı. Akıllı telefon bu yıl trend olması beklenen delikli ekran tasarımı ile gelecek.
Geçen yıl çentikli telefon furyası vardı. Bu yıl ise delikli ekrana sahip telefonlar moda olacak gibi görünüyor. Üreticiler çentik kullanmadan daha fazla ekran alanı sunmanın yeni bir yolunu bulmuş durumdalar. Bunu da ön kamerayı ekranda açılan küçük bir oyuğa yerleştirerek yapıyorlar. HMD Global'in yakında piyasaya süreceği yeni Nokia telefon da aynı tasarımla gelebilir.
Samsung ve Huawei gibi önde gelen markalar delikli ekran tasarımına sahip telefonlarını kısa bir süre önce piyasaya sürmüştü. Önümüzdeki aylarda bunların arasında yeni modellerin de katılması bekleniyor. Nokia 8.1 Plus'ın internete düşen görselleri akıllı telefonun benzer bir tasarıma sahip olacağını ortaya koydu.

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılabilir

Cihazdaki kamera deliği 6.22 inçlik ekranın sol üst köşesinde yer alıyor. Bununla birlikte telefonun son derece ince çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Nokia markası ise alt çerçevede kendine yer bulabilmiş. Arka panelde Zeiss markalı çift kamera sistemi ve çift LED flaş göze çarpıyor. Ayrıca bir de parmak izi tarayıcısı var.
Android One ailesine katılacak telefon muhtemelen kutudan Android 9 Pie işletim sistemi yüklü şekilde çıkacak. HMD Global henüz cihazın lansman tarihini açıklamadı. Ancak Nokia 8.1 Plus’ın önümüzdeki ay Barcelona'da düzenlenecek 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında tanıtılabileceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim