Anlık Bildirim

Detroit: Become Human, Türkçe dil seçeneği ile çıkacak

PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Detroit: Become Human, Türkçe altyazı seçeneği ile çıkacak. Oyunun çıkış tarihi 25 Mayıs 2018 olarak açıklandı. İşte detaylar:

Detroit: Become Human, Türkçe dil seçeneği ile çıkacak Tam Boyutta Gör

Quantic Dream tarafından geliştirilen Detroit: Become Human, Türkçe dil desteği ile çıkacak. Hikâye tabanlı oynanışa sahip oyun Türkçe altyazı seçeneği oyunseverlerin beğenisine sunulacak. PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Detroit: Become Human, 25 Mayıs tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Quantic Dream, önceki yıllarda PlayStation için hikâye odaklı Heavy Rain ve Beyond: Two Souls oyunlarını geliştirmişti. Detroit: Become Human ile yine hikâye üzerine kurulu ve seçimler sonucunda senaryosu değişen bir oyun deneyimi bizi bekliyor.

Detroit: Become Human, insanların ve androidlerin birlikte yaşadığı, toplumsal bağların koptuğu ve kaosun hâkim olduğu geleceğin Detroit’inde geçiyor. Oyunda üç farklı karakteri yönetecek ve hikâyelerinin birbiri ile etkileşimine tanık olacağız.

Oyunu ilk fragmanı 2015 yılında yayınlanmıştı. Geliştirilmesi bir hayli uzun vakit alan Detroit: Become Human, 25 Mayıs tarihinde çıkacak. Oyunda yapılan seçimler sonucunda karakterlerin kaderi değişiyor. Bu nedenle oyunun Türkçe altyazıya sahip olması Türk oyuncuları adına güzel bir haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12987 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps4, PS 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim