Anlık Bildirim

Doctor Strange'ten ilk fragman ve posterler

Marvel'in en popüler kahramanlarından birini beyaz perdeye taşıyacak olan Doctor Strange'in ilk fragmanı ve posteleri yayınlandı. Film, sinemaseverleri büyülü bir dünyaya götürecek.
Sevilen çizgi roman serilerini beyaz perdeye taşıyarak sinematik evrenini adım adım kuran Marvel, bu evreni genişletmeye devam ediyor. Marvel çizgi romanlarında önemli bir yer tutmasına rağmen filmlerde bugüne kadar yer verilmeyen mistik güçler, bu yıl vizyona girecek Doctor Strange ile sinematik evrene katılmış olacak.
Duyurulduğu günden beri Marvel hayranları tarafından heyecanla beklenen Doctor Strange'in vizyon tarihinin yaklaşması ile birlikte, filmin tanıtım çalışmalarına da hız verildi. Filmden ilk görüntüleri geçtiğimiz haftalarda paylaşan Marvel, bugün de filmin ilk fragmanını ve posterlerini yayınladı. 
 Sinemaseverleri büyülü bir dünyaya taşıyacak olan Doctor Strange, geçirdiği trafik kazası sonrası kariyeri sona eren yetenekli ve son derece kibirli bir cerrah olan Stephen Strange'in hikayesini anlatıyor. Dr. Strange'in iyileşme umudu ile çıktığı yolculuğu sırasında son derece yaşlı ve esrarengiz bir büyücü ile tanışması, Strange'in hayatını sonsuza dek değiştirecek.
Doctor Strange'i yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch'in canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen ve Michael Stuhlbarg yer alıyor. Dünyanın Durduğu Gün ve Şeytan Çarpması filmleri ile tanınan Scott Derrickson'ın yöneteceği film, 4 Kasım 2016'da vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4454 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim