Anlık Bildirim

DonanımHaber Forum'da Kasım ayının en popüler telefon modelleri ve markaları

DonanımHaber Forum'da en çok ilgi gören konulardan biri de hiç şüphesiz akıllı telefonlar. Kasım ayı boyunca en çok konuşulan telefon modelleri ve markalarını sizler için derledik.
DonanımHaber'de en popüler telefon marka ve modeli Tam Boyutta Gör
Akıllı telefonların hayatımızın önemli bir parçası haline gelmesi DonanımHaber Forum'da da en çok konuşulan başlıklardan biri olmasına etki ediyor. Başta her cihaz için açılan ana konular olmak üzere forumda kullanıcılar akıllı telefonlarıyla ilgili binlerce haber, şikayet, görüş ve öneri mesajı paylaşıyorlar. Haliyle bu deneyimler yeni telefon almak için araştırma yapan kişilerin karar vermesi, sorun yaşayan kullanıcıların sesini üreticiye duyurması, yerel telefon üreticilerinin yeni cihazlarının özelliklerini belirlemesi gibi noktalarda oldukça yardımcı oluyor. Buradan hareketle forumun en çok konuşulan akıllı telefonlarını sizler için derledik.

Kasım ayının en çok konuşulan telefon modelleri

DonanımHaber'de en popüler telefon marka ve modeli Tam Boyutta Gör
Forumda Kasım ayı boyunca en çok konuşulan akıllı telefon modeli Apple iPhone X oldu. Toplam 3655 adet mesaj aldı. İkinciliği ise fiyatı oldukça düşen, Snapdragon 835'li LG V30 modeli 3030 mesaj ile sahiplenmiş. Forumun fiyat performans cihazlara ilgisi ve son zamanlarda LG V30'a yapılan özel indirimlerin cihazın bolca konuşulmasına sebep olduğu görünüyor. Son olarak 2012 adet mesaj ile Apple iPhone XS üçüncülük, 1959 mesaj ile Xiaomi Mi 6 da dördüncülük koltuğuna yerleşmiş.

Kasım ayının en çok konuşulan telefon markaları

DonanımHaber'de en popüler telefon marka ve modeli Tam Boyutta Gör
En çok konuşulan akıllı telefon markası 12934 mesaj ile Samsung oldu. Peşinden forumun popüler markası Xiaomi, 12119 mesaj ile Samsung'u takip ediyor. Sony, 9732 mesajla hemen arkalarından geliyor. Bu noktada sorgulamayı tüm forumlarda yaptığımız için Sony'nin diğer ürünlerininde dahil olduğunu belirtelim. Apple ise 7583 mesaj ile dördüncü sıraya yerleşti.
Hesaplamalar yapılırken akıllı telefonların tüm yazılış şekilleri (Galaxy Note 9, Note9 vs.) dikkate alınmış ve forumdaki tüm mesajlar sorgulamaya dahil edilmiştir. Telefonların ana konularındaki ve isminin başlıkta geçtiği konulardaki tüm mesajlar telefon modelinin mesaj sayısına dahildir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim