Anlık Bildirim

Dört tekerden çekiş artık tüm Tesla Model S ve X'lerde standart olarak sunulacak

Tesla, artık tüm yeni Model S ve Model X'in standart olarak dört tekerden çekiş sistemiyle üretileceğini açıkladı. Bu modellerin arkadan çekişli versiyonları üretimden kaldırıldı.
Tesla, tüm yeni Model S ve Model X araçlarının, standart olarak dört tekerden çekiş sistemiyle donatılmış olarak geleceğini açıkladı. Tesla bundan üç yıl önce Elon Musk'ın Twitter'da gizemli bir teaser görüntü paylaşmasının ardından çift motor düzenini ilk kez gün yüzüne çıkartmıştı. O zamandan bu yana piyasaya sürülen çok sayıda Tesla Model S ve Model X varyantı, dört tekerden çekiş sistemiyle birlikte geldi.
Dört tekerden çekiş ayrıca bu iki aracın, seri üretim otomobillerin ulaşabildiği 0-100 km/s hızlanma sınırlarını yeniden tanımlamasına olanak sağladı. Dolayısıyla Tesla'nın Aralık haber bülteninde Model S ve Model X'in arkadan çekişli versiyonlarını üretimden kaldıracağını duyurması şaşırtıcı olmadı.

Tek arkadan çekişli araç kaldı: Model 3

Otomobil üreticisi tarafından yayınlanan bültende, 4x4 sisteminin çekiş gücünü iyileştirmesinin yanı sıra her türlü hava koşulunda sürüş imkanı sağlaması gibi önemli faydaları vurgulanmış durumda. Tesla'nın aldığı bu karar Model 3'ün arkadan çekişli olarak sunulan tek araç olarak kaldığı anlamına geliyor. Yakında bu modelin de çift motor düzenine sahip bir versiyonu çıkacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim