PlayStation 4 konsolunun asıl gücünü göstereceği sloganıyla tanıtılan ancak başı bir türlü sorunlardan kurtulmayan Driveclub oyunu yolun sonuna geldi. Sony gelecek yıl oyunun sunucularını kapatacağını duyurdu.
Sorunlardan kurtulamadı
E3 2013 fuarının en dikkat çeken duyurularından birisi olan Driveclub ilk darbeyi Kasım 2013 tarihinden 2014 başlarına ertelenerek almıştı. Bağlantı sorunları yanında söz verilen hava efektlerinin bir türlü eklenememesi ve PlayStation Plus versiyonunun 2015 yılına kalması işin tuzu biberi oldu.
Ayrıca Bkz. "Texture uygulaması kapanıyor"Bir de üzerine geliştirici Evolution Studios kapatılınca oyunun geleceği de kararmış oldu. Sony yaptığı açıklamada 31 Mart 2020 tarihi itibariyle Driveclub, Driveclub VR ve Driveclub Bikes sunucularının kapatılacağını duyurdu. Yani tam olarak 1 yıl sonra.
Driveclub çok oyunculu ve etkileşimli yarışlarıyla ilgi çeken bir oyundu. Bu özelliğin kapatılması haliyle oyunun sadece çevrim dışı oynanmasına neden olacak. Bu durumda oyuncular için de çok fazla bir anlamı kalmıyor. 31 Ağustos tarihinde ise oyunun DLC ve sezon pass’ları Playstation mağazasından kaldırılacak.
https://www.digitaltrends.com/gaming/driveclub-servers-shutdown-in-2020/ Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


çok başarılı araç sesleri bir harika özellikle güçlü
ses sistemine sahip oyun severlere sesler ve görseller
ve oynanış ile oyunda inanılmaz bir heyecan yaşatıyor
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
5402 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
oyun, Driveclub ve