Anlık Bildirim

Düşük fiyatlı Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite geliyor

Teknoloji devi Google'ın düşük fiyatlı akıllı telefon planlarının olduğunu sizlere duyurmuştuk. Ortaya çıkan FCC belgeleri bu cihazlarla ilgili yeni detayları ortaya koyuyor.
Geçtiğimiz hafta Google'ın bu yıl uygun fiyatlı ve bütçe dostu akıllı telefonlar üreteceğini sizlere duyurmuştuk. Apple'ın yaşadığı sıkıntıları avantaja çevirme niyetinde olan şirketin yeni cihazları Federal İletişim Kurulu (FCC) dosyalarında ortaya çıktı.

FCC belgeleri duyumları doğruladı

Ortaya çıkan ABD Federal İletişim Kurulu belgelerine göre, Google'ın yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı düşük fiyatlı akıllı telefon modelleri Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite olarak isimlendirilebilir. FCC belgeleri yaklaşmakta olan cihazlarla ilgili ayrıntılar sunmasa da, bu gelişme cihazların büyük bir ihtimalle geleceğini doğruluyor.
FCC belgelerine göre Google'ın yeni akıllı telefonları ve varyantları G020A , G020B , G020C , G020D , G020E , G020F , G020G ve G020H model numaralarına sahip ve bu numaraların Pixel 3 serisinde kullanılan G013A ve G013C numaralarıyla benzerlik gösterdiği ifade ediliyor. Belgeler ayrıca bu cihazların işletim sistemi olarak Android 9, NFC, Wi-Fi, Bluetooth ve LTE desteği sağlayacağını da ortaya koyuyor. Cihazların nasıl bir tasarıma sahip olacakları ise şimdilik merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim