Anlık Bildirim

ESRB bilgileri PSP oyunlarını Playstation sertifikalı cihazlarda oynayabileceğimizi gösteriyor


2012 yılına iddialı ürünlerle giren Sony bunun yanında yazılım ve donanım desteği anlamında büyük adımlar atarak rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Sony'nin şimdiki hedefi 2004 yılından bu yana oyunseverlerin gözdesi olan PSP oyunlarını kendi tablet ve akıllı telefonlarına getirmek.

Bu plan hakkında uzun süredir bazı iddialar ortaya atılıyordu. Ancak Entertainment Software Rating Board - ESRB sisteminde yer alan bilgiler PSP oyunlarının Playstation sertifikallı cihazlarda da oynanabileceğini ortaya çıkardı.

Playstation sertifikalı cihazlar arasında Sony Tablet S ve P, Xperia Play, Xperia Arc, Xperia Acro, Xperia S ve Xperia Ion modelleri bulunuyor.

Sertifikalı cihazlara sunulacak oyunlar ise Syphon Filter: Dark Mirror, Daxter, Fat Princess, ModNation Racers, Flow, Pinball Heroes, Motorstorm, Wipeout HD, High Velocity Bowling, Hot Shots Golf, PAIN ve Uncharted gibi yapımlardan oluşuyor.

Sony programın ne zaman başlayacağı hakkında bilgi vermedi. Başlama zamanının haricinde diğer bir önemli konuda PSP oyunlarının hangi konfigürasyona göre olacağı. Çünkü bahse konu modellerin arasında donanım farklılıkları bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim