Anlık Bildirim

Edison, Tesla ve Westinghouse'u anlatan The Current War'dan ilk fragman

20. yüzyılın başında geleceğin elektrik akımını belirlemek için kıyasıya bir yarışa giren Thomas Edison ve George Westinghouse'un mücadelesini anlatan The Current War için ilk fragman yayınlandı.
Günümüzde modern hayatın vazgeçilmez bir parçası olan elektriğin tüm dünyaya yayılmasını sağlayan efsanevi mucitlerin hayatı sinemaya uyarlanıyor. Thomas Edison, George Westinghouse ve Nikola Tesla'nın dünyayı aydınlatmak için giriştikleri kıyasıya rekabet, önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak The Current War ile beyaz perdeye taşınacak.
Yönetmenliğini Alfonso Gomez-Rejon'un üstlendiği film, Thomas Edison ve George Westinghouse'un kendi elektrik sistemlerini dünyaya yaymak için giriştikleri kıyasıya rekabeti anlatıyor. J.P. Morgan'ın desteğini alan Edison, Manhattan'ı aydınlatarak insanları kendine hayran bırakırken, Westinghouse ise son derece tehlikeli bir yatırım olan alternatif akım için her şeyini riske atacak. Westinghouse'a bu girişiminde Nikola Tesla adında genç bir deha da yardımcı olacak.
Thomas Edison'ı Benedict Cumberbatch'ın, George Westinghouse'ı ise Michael Shannon'ın canlandıracağı filmde genç Nikola Tesla'ya Nicholas Hoult hayat verecek. Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan The Current War'un başrollerinde bu üçlüye Katherine Waterston, Tom Holland, Tuppence Middleton ve Matthew Macfadyen tanınmış isimler eşlik edecek.
24 Kasım'da ABD'de sınırlı sayıda sinema salonunda gösterilecek The Current War'ın bu yılın Oscar yarışında da ciddi bir aday olması bekleniyor. ABD genelinde 19 Ocak 2018'de gösterime girecek filmin Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmış değil.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8216 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the current war, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim