Anlık Bildirim

Efsane Supernatural dizisi 15 sezon sonra bitiyor

15 yılını doğa üstü varlıkların peşinde harcayan Sam ve Dean Winchester ekranlara veda ediyor. Bu yıl 15. sezon ile birlikte efsane Supernatural dizisi final yapacak.

ABD’nin en uzun, televizyon tarihinin ise en uzun dizilerinden birisi olma ünvanına sahip Supernatural sona eriyor. 14 yılı geride bırakan dizi izleyici ilgisini sürekli diri tutmasıyla da önemli bir başarıya imza attı.

Tarihi rekor

Sam ve Dean Winchester kardeşlerin annelerinin doğaüstü varlıklar tarafından öldürülmesi sonrasında bu varlıkları avlamaya başlamalarını konu eden dizide, bu iki başrol oyuncusu hiç değişmedi. İkilinin kullandığı 67 model Chevrolet Impala da dizinin kült ögelerinden birisi olmuştu.

2005 yılında o dönem Warner Bross adını taşıyan ve sonrasında ismi değişen CW kanalında yayına başlamıştı. Tam 327 bölümü geride bırakan efsane dizi hayranlarını her seferinde ekrana kilitlemeyi bildi. Bu dönemde Supernatural: Bloodlines ve Supernatural: The Animation spin-off projeleri ise başarılı olamadı.

Başrollerini Jared Padalecki, Jensen Ackles ve Misha Collins’in paylaştığı dizi 2019-2020 döneminde yayınlanacak 15. sezon ile yayın hayatına veda edecek. Final sezonunda birbirinden heyecanlı 20 bölüm olacağı ifade ediliyor. Henüz net yayın günü açıklanmadı. Dizinin tüm bölümleri ayrıca Netflix ABD’de de yayınlanıyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11101 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizi, supernatural ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim