Anlık Bildirim

Elon Musk: Önümüzdeki üç yıl içinde 25 bin dolarlık bir Tesla üretebiliriz

Popüler YouTuber Marques Brownlee ile bir röportaj yapan Elon Musk, önümüzdeki üç yıl içinde Model 3'ten daha ucuz bir Tesla modeli üretebileceklerini söyledi. Konunun detayları haberimizde...
Elektrikli otomobillerin henüz istenilen seviyede yaygınlaşmamasının nedenlerinden biri de maliyetleri. Genel olarak benzinli araçlara kıyasla çok daha pahalı oldukları söylenebilir. Tesla bu sorunu 35.000 dolarlık başlangıç fiyatına sahip Model 3 ile aşmaya çalışıyor.
Ancak 35.000 dolar bile hala birçok kişinin karşılayamayacağı bir rakam ama bu konuda iyi haberler var. Şirket gelecekte daha ucuz bir model çıkarmayı düşünüyor. YouTuber Marques Brownlee, röportaj yapma şansı yakaladığı Tesla CEO'su Elon Musk'a şirketin daha düşük fiyatlı bir Tesla planının olup olmadığını sordu.

Hedef üç yıl içinde daha ucuz bir model çıkarmak

Musk önümüzdeki üç yıl içinde 25.000 dolar gibi düşük bir fiyatla satın alınabilecek bir Tesla aracı üretmelerinin mümkün olabileceğini düşünüyor. Musk'ın önümüzdeki üç yıl içinde 25.000 dolarlık bir Tesla göreceğimize dair bir vaatte bulunmadığının ya da böyle bir model üzerinde çalışıldığına dair bir garanti vermediğinin de altını çizmek gerekir.
Burada önemli olan şey Tesla'nın önümüzdeki birkaç yıl içinde bu fiyat noktasına potansiyel olarak nasıl ulaşmayı başaracağı. Şirket muhtemelen belirli teknolojilerin daha ucuz ve daha kolay üretilebilir hale gelmesi ile bu planını gerçekleştirebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3866 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim