Anlık Bildirim

Facebook'a "Bir Süre Gösterme" özelliği geldi

Sosyal medya devi Facebook, dilediğiniz kişi veya sayfaların gönderilerini almayı geçici olarak durdurmanızı sağlayan "Bir Süre Gösterme" özelliğini kullanıma sundu.
Şüphesiz ki zaman zaman Facebook hesabınızın Haber Kaynağında, arkadaşlarınız veya takip ettiğiniz Facebook sayfaları tarafından paylaşılan rahatsız edici gönderilerle karşılaşmışsınızdır.
Elbette ardı arkası kesilmeyen gönderileriyle size bıkkınlık verenleri takipten ve arkadaşlıktan çıkarma gibi bir seçeneğiniz var ancak artık Facebook her iki tarafı da mutlu edecek geçici bir çözüm sunuyor: Bir Süre Gösterme!
Eylül ayı itibari ile Facebook, arkadaşlarınızın veya takip ettiğiniz sayfa ve kişilerin gönderilerini geçici olarak durdurma seçeneğini test etmeye başlamıştı.

Gönderi almayı geçici olarak durdurabileceksiniz

Sosyal medya devi geçtiğimiz günlerde "Bir Süre Gösterme" adlı özelliğin artık tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini duyurdu. Yani böylelikle 30 gün boyunca istemedğiniz kişilerin gönderilerini  almayı durdurabileceksiniz.
Facebook konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bir Süre Gösterme Özelliğiyle, kalıcı olarak takibi bırakmak veya arkadaşlıktan çıkarmak yerine 30 gün boyunca gönderileri görmeyi durdurmayı seçebileceksiniz. Böylelikler artık bu kişi, sayfa veya grupların gönderileri görünmeyecektir. Süre sona ermeden hemen önce ise sizi bilgilendireceğiz" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim