Anlık Bildirim

Fiat Linea'nın halefi Cronos'un iç mekan görüntüleri yayınlandı

Fiat, yaşlanan Linea'nın yerine piyasaya sürmeye hazırladığı Cronos'un iç mekanını gösteren ilk fotoğrafları yayınlandı. İşte FCA Group'un yeni sedan otomobiline ait tüm detaylar...
FCA Group, yaşlanan Linea'nın yerine geçecek Fiat Cronos'un iç mekanını gösteren ilk fotoğrafları yayınladı. Resimler, Fiat Brezilya Facebook sayfası aracılığıyla paylaşıldı. Geçen ay örtüsü kaldırılan Fiat Argo tabanlı sedan, 2018 yılında Güney Amerika pazarlarında satışa sunulacak.
Beklenildiği gibi, gösterge paneli Argo hatchback modeli ile aynı. Döşemelerde renk açısından bazı farklılıklar var. Üç dairesel havalandırma deliğinin yer aldığı orta konsolda daha koyu bir ton kullanılmış. Ayrıca krom iç kapı kolları dikkat çekiyor.

Fiat Argo'nun sedanı olarak tasarlandı

Argo'nun sedan varyantı, dış görünüm olarak tek krom panjur ve daha ince örgülü farklı bir ızgaraya sahip. Tampon, kama şeklindeki sis lambası muhafazaları ve hava girişinin üst kenarı boyunca uzanan krom aplike sayesinde farklı bir havaya bürünmüş. Arkadaki stop lambası tasarımı ve LED'ler hatchback'in tasarımını taklit ediyor.
Fiat Cronos Drive varyantının kaputunun altında 101 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli motor var. Precision varyantı ise 135 beygir gücünde 1.8 litrelik benzinli motordan güç alıyor. Her iki motorun da 5 vitesli manuel ve 6 vitesli otomatik şanzıman seçeneği ile satın alınabileceğini belirtelim. Fiat, Cronos'u şu an için sadece Güney Amerika pazarında piyasaya sürecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22054 kez okundu.
43 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, brezilya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim