Anlık Bildirim

General Mobile GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta yolda! [Güncellendi]

General Mobile’ın resmi sitesinde ilginç bir durum yaşandı. GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta’sına başvuru formlarını paylaşan firma, kısa bir süre sonra bu formları kaldırdı.
GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta Tam Boyutta Gör
Android Q Beta sürümü başta Pixel telefonlar olmak üzere birçok üreticiye ait modellere sunuldu. Bugün, ülkemiz üreticilerinden General Mobile’ın da Android Q Beta programına dahil olmayı planladığı ortaya çıktı. General Mobile resmi sitesinin destek kısmında GM 9 Pro ve GM 8 için Androrid Q Beta Programına başvuru formları paylaşıldı. Ancak aradan kısa bir süre geçince anketler kaldırıldı.

Yakında resmi duyuru gelebilir

Durumu ilk olarak forum üyelerimiz fark etti. Hem GM 8 hem de GM 9 Pro için paylaşılan Android Q Beta kayıt formları hala aktif durumda. Elimizdeki bilgiler resmi olmadığı için bu formları sizlerle paylaşamıyoruz. IMEI gibi önemli bilgiler isteniyor. Dolayısıyla formlara denk gelseniz bile şimdilik doldurmamanızda fayda var.

GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta Tam Boyutta Gör

Forum üyelerimizden IsaSametT tarafından bizlere ulaştırılan görselde, GM 9 Pro Android™ Q Beta Programı yazısını görebiliyorsunuz. Kendisi bağlantılar kaldırılmadan önce ekran görüntüsü almayı başarabilmiş. GM 8 için de benzeri bir bağlantının eklendiği söyleniyor.

GM 9 Pro için Android Pie Beta programı gerçekleştiğinden dolayı Android Q Beta’ya katılması oldukça doğal. GM 8 ise büyük bir sürpriz olacak. Her ne olursa olsun her iki modelin de Android Q Beta’ya katılması kullanıcılarını sevindirecektir.

Daha önce belirttiğimiz üzere General Mobile, Android Q Beta programı hakkındaki paylaşımlarını sitesinden kaldırmışa benziyor. Yani resmi açıklama gelene kadar cihazların Android Q Beta programına dahil edildiklerine dair net bir şey söylememiz mümkün değil. Firmaya konu hakkında ulaşıp, daha net bilgi aldıktan sonra sizleri anında bilgilendireceğiz.

Güncelleme

Android Q Beta Programı için kayıt formları General Mobile resmi sitesinde tekrar yayınlandı. Aşağıdaki bağlantılardan kendi cihazınıza uygun olan formu doldurarak Android Q Beta'sına kayıt olabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31494 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
beta, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim