Anlık Bildirim

Galaxy Note 10'un pil kapasitesi ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 10 ile ilgili detaylar netleşiyor. Şimdi de amiral gemisi telefonun batarya kapasitesi ve renk seçenekleri belli oldu.
2019'un en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Galaxy Note 10, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek. Ne yazık ki Samsung şu ana kadar cihazla ilgili hiçbir detay paylaşmadı. Duyduğumuz bazı bilgiler de spekülasyonlara dayanıyor. Şimdi de Galaxy Note 10'un renk seçenekleri ve pil kapasitesi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
Görünüşe bakılırsa Galaxy Note 10 beş renkte satışa sunulacak. Bunlar Siyah, Beyaz, Gümüş, Kırmızı ve Pembe olarak sıralanıyor. Galaxy Note 10 Pro'nun daha fazla renk seçeneği ile sunulma ihtimalinin olduğu da belirtildi. Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi ile ilgili detaylar bununla sınırlı değil. Akıllı telefonun batarya kapasitesi de sızdırıldı.

Sertifikasyon kurumu pili onayladı

Galaxy Note 10'da yer alacak EB-BN972ABU model numaralı pil Güney Kore sertifikasyon kurumu tarafından onaylandı. Sertifikaya göre akıllı telefon 4.300 mAh kapasiteli bir pille piyasaya sürülecek. Söz konusu bilgi doğruysa -ki öyle görünüyor- Samsung'un şimdiye kadar Galaxy Note serisi akıllı telefonlarında kullandığı en büyük pillerden biri olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim