Anlık Bildirim

Galaxy Note 8 kamera yetenekleri ile DxOMark'ın yeni lideri oldu

Kamera testleri ile bilinen DxOMark, son olarak Galaxy Note 8'i ele aldı. Test sonucunda 94 puan alarak iPhone 8 Plus ile liderliği paylaştı. Samsung Galaxy Note 8'in kamera test sonucu:

Galaxy Note 8 kamera yetenekleri ile DxOMark'ın yeni lideri oldu Tam Boyutta Gör

Kamera test laboratuvarı DxOMark, son testinde Galaxy Note 8’i inceledi. Note 8, testin sonunda 94 puan alarak iPhone 8 Plus ile birinciliği paylaştı.

Bu ikilinin liderliği geçici olabilir. Zira bugün Google Pixel 2 tanıtılacak. Pixel serisinin ilk telefonu, geçtiğimiz sene rakip telefonların üstüne çıkmayı başarmıştı. Yaklaşık bir ay sonra da iPhone X ve Huawei Mate 10 modelleri de test edilecektir.

Fotoğraf Yetenekleriyle Tam Puan Aldı

Note 8’in test sonuçlarını incelediğimizde fotoğraf çekimlerinden 100 tam puan aldığını görüyoruz. iPhone 8 Plus’ın fotoğraf sonucu 96 idi. Note 8 sahip olduğu daha üstün Otofokus, gürültü engelleme ve zoom yetenekleri ile rakibinin önüne geçmeyi başarmış.

Video çekiminde ise tam tersi iPhone 8 Plus’ın gerisinde kalmış. Note 8 video kaydından 84 puan alırken iPhone 8 Plus’ın puanı 89. Otofokus ve stabilizasyon konularında rakibinin gerisinde kalıyor.

Yapılan çekimleri ile ilgili DxOMark’ın yorumlarına bakıldığında 4X yakınlaştırılan fotolarda, düşük ışık çekimlerinde kesinlikle mükemmel çekim yaptığı ifade ediliyor. Parlak ortamlarda, kapalı mekanlarda yapılan çekimlerin de iyi olduğu belirtiliyor.

Genel olarak DxOMark’ın Galaxy Note 8’in kamera testi ilgili yaptığı yorumların hepsi olumlu yönde. Yapılan testi ve fotoğrafları detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7091 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dxomark, samsung galaxy note 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim