Anlık Bildirim

Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen basın görseli sızdırıldı

Galaxy Note 8 lansmanına sadece iki ay gibi bir süre kalırken cihazla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez de akıllı telefona ait olduğu iddia edilen bir basın görseli ortaya çıktı.
Galaxy Note 8'in resmi olarak IFA 2017'de tanıtılması bekleniyor ancak bu arada çeşitli sızıntılar, raporlar ve söylentiler de gelmeye başlamış durumda. Geçtiğimiz günlerde Android 7.1.1 Nougat çalıştıran cihazı HTML5Test'in veritabanında  görmüştük. Şimdi ise Galaxy Note 8'in resmi basın görseli olduğu iddia edilen bir başka sızıntıyla karşı karşıyayız.
İnternete düşen resme baktığımızda bunun pek de resmi bir basın görseline benzemediği anlaşılıyor. Galaxy Note 8 fanları tarafından hazırlanmış bir render olabilir. Zira resimde gösterilen cihazın Galaxy S8'e aşırı benzerliği dikkat çekiyor. Bu nedenle kesin konuşmamakta fayda var.
Galaxy Note 8'in 6.3 inç QHD Sonsuz Ekran, 12MP + 13MP çift sensörlü arka kamera, otomatik odaklamalı 8 megapiksel ön kamera ve stereo hoparlörlerle geleceği söyleniyor. Ayrıca cihazın arka panelinde Galaxy S8 benzeri bir parmak izi okuyucusunun görebiliriz. Phabletin ABD varyantı, Snapdragon 836 yonga setini kullanan ilk telefon olabilir. Öte yandan cihazın ön panelini gösteren fotoğrafın da (bkz. hemen üstte) kısa bir süre önce sızdırıldığını ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10424 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim