Anlık Bildirim

Galaxy S9 Plus görselleri sızmaya devam ediyor

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S9 için geri sayım başladı ve haliyle sızıntılar arttı. Telefonun artık prototip halinde denemelere başladığı anlaşılıyor.

Tanıtılmasına yaklaşık bir aylık bir süre kalan Samsung’un yeni amiral gemi serisi Galaxy S9 ile ilgili sızıntılar da artıyor. Tasarım örnekleri, kılıf görselleri, kutu görselleri derken artık telefon çalışır halde karşımızda.

Artık çalışıyor

Deneme aşamasındaki prototipler olduğu düşünülen görsellerdeki Galaxy S9 Plus modeli artık çalışır halde ve pek çok fonksiyonu yerine getiriyor. Mart ortasında satışa çıkması planlandığı için artık cihazın üzerinde son rötuşların yapıldığı tahmin ediliyor. Yakın zamanda da hacimli üretime geçilecek.

Görseller önceki sızıntılar ile birebir örtüşüyor. Galaxy S8 serisine göre çerçevelerde önemli bir fark görünmezken Galaxy S9 Plus modelinde çift kamera yer alıyor. Bu kombinasyon muhtemelen Galaxy Note 8 modelinde kullanılanın biraz daha geliştirilmiş hali olacak.

Metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı özellikle kablosuz şarj için önemli. Parmak izi okuyucusu artık kameranın hemen altında konumlanıyor. Geçen yıl bu konu oldukça eleştirilmişti.

Diğer taraftan Samsung’un Film Your Story As You Intended - Dilediğin Gibi Hikayeni Kaydet şeklinde bir motto belirlediği ifade ediliyor. Bu da elbette gelişmiş kamera özelliklerine atıfta bulunuyor.


Samsung dünyanın ilk  f/1.5 diyafram aralığına sahip akıllı telefonunu geçtiğimiz yıl tanıtmıştı. Samsung W2018 kapaklı amiral gemisinde yer alan bu sensör muhtemelen Galaxy S9 ve S9 Plus’ın ana kamerası olacak. Çok daha iyi ışık alması sayesinde kaliteyi en üst seviyeye çıkaracak. Kullanıcılar, f/1.5 ile f/2.4 arasında değişkenlik gösteren diyafram açıklığını, objektiflerine konu olan nesnenin ihtiyacı olan diyafram ayarına göre manuel olarak değiştirebilecek.

Galaxy S9 özellikleri ve çıkış tarihi

Galaxy S9 modelinin beklenen özellikleri 5.8 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte ekran, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 4GB RAM, 64GB kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya ve Exynos 9810/Snapdragon 845 yonga seti şeklinde sıralanıyor.

Galaxy S9 Plus ise kendisini biraz daha önce çıkaracak zira çift kamera yanında 3500mAh kapasiteli batarya, 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi sunulacak. Bu bakımdan fiyat anlamında Galaxy S8 Plus modelinden biraz daha yüksek olması bekleniyor. Yeni modeller MWC 2018 fuarında sahneye çıkacak.




 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6873 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim