Anlık Bildirim

Askeri standartlarda dayanıklı LG X4 Plus duyuruldu

Askeri standartlarda dış ortama dayanıklılığı uygun bir fiyata arayanlar için LG X4 Plus akıllı telefonu duyuruldu. LG X4 Plus özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bu yıl akıllı telefon stratejisinde önemli değişiklikler yapmaya hazırlanan LG, Güney Kore’de sessiz sedasız dayanıklılık odaklı bir akıllı telefon duyurdu. LG X4 Plus orta seviyede askeri standartlarda dayanıklılık sunuyor.

LG X4 Plus özellikleri ve fiyatı

Samsung Xcover serisinde olduğu gibi bir tarz belirleyen yeni LG X4 Plus düşük donanım ve düşük fiyat üzerinden gidiyor. 5.3 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük sunan modele 4 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 425 yonga seti eşlik ediyor.

2GB RAM ve 32GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 13MP çözünürlüğünde arka, 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. HiFi DAC ile ses kalitesi arttırılan modelde 3000mAh kapasiteli batarya doygun bir kullanım süresi sunuyor.

Dayanıklılık tarafına bakacak olursak MIL-STD 810G askeri standardı bizi karşılıyor. Bu standart yüksek titreşimlerde, yüksek sıcaklıklarda, düşük sıcaklıklarda, termal şoklarda, darbelerde ve nemde koruma sağlıyor. LG Pay ödeme sistemini destekleyen telefon 280$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim