Anlık Bildirim

Game of Thrones 8. sezon fragmanı rekorları altüst etti

Game of Thrones neredeyse iki yıllık dev bir ara vermiş olmasına rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiş gibi görünüyor. Final sezonunun fragmanı izlenme rekorları kırdı.
Game of Thrones'un büyük bir sabırsızlıkla beklenen final sezonu için ilk fragman geçtiğimiz günlerde resmen yayınlanmıştı. Yapımcı kanal HBO, bugün yapılan bir açıklamada fragmanın izlenme rakamlarıyla ilgili ilk detayları da paylaştı. Açıklanan rakamlara baktığımızda Game of Thrones'un daha yayınlanmaya başlamadan rekorları alt üst etmeye başladığını görüyoruz.

HBO'nun kullandığı ifadelere göre sekizinci sezon fragmanı sadece 24 saat içerisinde toplamda 81 milyonluk inanılmaz bir izlenme rakamına ulaşmış. HBO, bugüne kadar yayınladıkları tüm fragmanlar arasında bunun bir rekor olduğunu söylüyor.

Genel anlamda tüm dizi tarihine baktığımızda da bu rakama ulaşabilen başka bir fragmanın olmadığını görüyoruz. En son yine Game of Thrones'un yedinci sezon fragmanı 24 saatte 61 milyon izlenmişti. Yani final sezonunun fragmanı dijital ortamlarda tarihin en çok izlenen dizi fragmanı oldu.

Game of Thrones'un sekizinci sezonu 14 Nisan'da başlayacak. Altı bölümden oluşacak olan sezonun yeni izlenme rekorları kırması bekleniyor. Bakalım final sezonu Game of Thrones hayranlarının beklentilerini karşılayabilecek mi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34374 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, hbo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim