Anlık Bildirim

Game of Thrones 8. sezon ilk iki bölümünün süreleri açıklandı

Game of Thrones'un final sezonu için yayın tarihi yaklaştıkkça yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. HBO, sezonun ilk iki bölümünün sürelerini resmen açıkladı.
Dünyanın her tarafından milyonlarca insanın büyük bir sabırsızlıkla beklediği Game of Thrones'un final sezonu için artık yalnızca bir ay gibi çok az bir süre kaldı. Meraklı bekleyiş sürerken yapımcı kanal HBO, her geçen gün yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Şimdi de sezonun ilk iki bölümünün süresi ortaya çıktı.

HBO'nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilere göre sekizinci sezonun ilk bölümü 54 dakika uzunluğunda olacak. İkinci bölümün ise 58 dakika uzunluğunda olacağı belirtilmiş. Rakamlara baktığımızda herhangi bir sürprizin olmadığını ve bir saatlik standartın korunduğunu görüyoruz.

Game of Thrones hayranları ise bildiğiniz gibi final sezonunda bölüm sürelerinin normalden daha uzun olmasını bekliyordu. Bu anlamda açıklanan bölüm süreleri biraz hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Ancak yine de sezonun geri kalan dört bölümünde bu durumun değişmesi bekleniyor. Geçtiğimiz ay Fransız bir televizyon kanalından sızdırılan bilgilerde ilk iki bölümün 60 dk, sonraki dört bölümün ise 80 dk uzunluğunda olacağı belirtilmişti. Sızıntıların bugün verilen resmi bilgilerle uyuştuğunu görüyoruz.

Game of Thrones'un altı bölümden oluşan final sezonu 14 Nisan'da başlayacak. Televizyon tarihinin belki de en çok beklenen yapımlarından olan final sezonunun izlenme rekorları kırması bekleniyor. Bakalım Game of Thrones son sezonuyla hayranlarını tatmin etmeyi başarabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22359 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, hbo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim