Anlık Bildirim

Game of Thrones'un 8. sezon yayın tarihi belli oldu

Game of Thrones resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla dizinin 8. sezon yayın tarihi 14 Nisan olarak açıklandı. Ayrıca duyuruyla beraber yeni bir fragman paylaşıldı.
Game of Thrones'un 8. sezon tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 8. sezon ardından dizi final yapacak. Bugün dizinin son sezonunun yayınlanacağı tarihi açıklandı.

İlk bölüm 14 Nisan'da

Twitter hesabından gelen duyuruyla dizinin 8. sezonuna ait ilk bölümün 14 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacağı öğrenildi. Final sezonu sloganı ise For The Throne (Taht için) olarak belirlenmiş. Duyuruyla birlikte paylaşılan fragman ise Twitter üzerinde şimdiden 6,5 milyon kişi tarafından izlendi.

8. sezon toplam 6 bölümden oluşacak. İlk 5 bölüm Miguel Sapochnik ve David Nutter tarafından yönetilecek. Final bölümü ise dizinin yaratıcıları olan David Benioff ve D.B. Weiss ellerinde. David Nutter dizinin bir hayranı olarak final sezonundan memnun kaldığını belirtiyor.

Game of Thrones 17 Nisan 2011 tarihinde ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkmıştı. Oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan dizinin final sezonu da dünyanın her yerinden milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9489 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, game of thrones 8. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim