Anlık Bildirim

Game of Thrones'un yeni bölümü reyting rekoru kırdı

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones, sekizinci sezonuyla tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Sezonun üçüncü bölümü yeni bir izleyici rekoru kırdı.
Game of Thrones'un merakla beklenen 8. sezon 3. bölümü nihayet geçtiğimiz Pazar günü yayınlandı. Ölüler ve yaşayanları karşı karşıya getiren yeni bölüm, beklendiği milyonlarca insanı ekranlara bağladı. Bugün konuyla ilgili resmi bir açıklama yapan yapımcı kanal HBO, The Long Night isimli bölümün yeni bir izleyici rekoruna imza attığını duyurdu.

HBO'nun açıkladığı verilere göre The Long Night bölümü, ABD'de toplam 17,8 milyon kişi tarafından seyredildi ve Game of Thrones tarihinin en çok reyting alan bölümü oldu. Rekorun bir önceki sahibi 17,4 milyon izlenmeyle 14 Nisan'da yayınlanan sekizinci sezon prömiyer bölümüydü. HBO ayrıca prömiyer bölümünün iki haftalık süreçte toplam 38 milyon kişilik izlenmeye ulaştığını duyurdu.

HBO'nun yayınladığı veriler elbette sadece diziyi ABD'de yasal yollardan izleyenleri kapsıyor. Tüm dünyada büyük bir hit olan Game of Thrones şu anda korsan yollardan en çok indirilen dizi konumunda. ABD dışındaki ülkelerde dizinin genellikle illegal yollardan izlendiği biliyoruz.

Tamamıyla Winterfell Savaşı'na odaklanan The Long Night bölümü, 82 dakikalık süresiyle GoT tarihinin en uzun bölümü olmuştu. Savaş sahneleriyle rekorlar kıran yeni bölümün çekimleri, tam 750 kişilik bir ekiple 55 günde tamamlanmış.

The Long Night, her ne kadar çok büyük bir prodüksiyon olsa da geride bıraktığımız iki günlük süreçte özellikle de serininin sıkı hayranları tarafından epey eleştiri aldı. Birçok kişi senaryonun çok amatörce yazıldığını ve mantıklı olmayan çok fazla şey içerdiğini söylüyor. Ayrıca bölümün son beş dakikalık kısmı da şu anda ciddi bir şekilde eleştiri alıyor. Son olarak ışıklandırmanın yetersizliği nedeniyle bölümde neredeyse hiçbir şeyin görünmediğini belirtenler de var.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12289 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, hbo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim