Anlık Bildirim

Game of Thrones'un 6. sezonundan ilk fragman

Game of Thrones'un merakla beklenen 6. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yeni fragmanda, son aylarda çok konuşulan Jon Snow sorusuna da yer verilmesi dikkat çekti.
 
Game of Thrones'un 6. sezonundan ilk fragman
George R.R. Martin'in ünlü fantastik kitap serisinden uyarlanan ve tüm zamanların en başarılı dizileri arasında yer alan Game of Thrones, önümüzdeki yıl 6. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Tüm dünyada milyonlarca Game of Thrones hayranı tarafından gün sayılan yeni sezon için meraklı bekleyiş devam ederken, altıncı sezondan ilk fragman yayınlandı.
 Yazının devamı Game of Thrones'un beşinci sezonunu tamamlamamış olanlar için spoiler içerir.
Game of Thrones'u hazırlayan Amerikan kablolu kanalı HBO, yeni sezonun tanıtım çalışmalarını Jon Snow'un geri dönüp dönmeyeceği sorusu üzerine kurmuş gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilk posterde sevilen karaktere yer veren kanal, yayınladığı ilk tanıtım videosunda da Snow'u ön plana çıkardı.
Jon Snow'un yanı sıra, bir sezon aranın ardından diziye geri dönecek olan Bran Stark da yayınlanan bu ilk fragmanda karşımıza çıkıyor. Dördüncü sezonun sonunda bulduğu Üç Gözlü Karga tarafından eğitilen Bran, yeni sezonda izleyicileri geçmişe götürecek.
Serinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin dördüncü ve beşinci kitaplarından uyarlanan 6. sezonda, henüz kitap serisinde yer almayan bazı yeni hikayeler de anlatılacak. Max Von Sydow, Ian McShane, James Faulker, Pilou Asbaek ve Richard E. Grant gibi yeni isimlerin dahil olacağı 6. sezon, Nisan ayında başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7852 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim