Anlık Bildirim

Google, Android'deki kilit ekranı reklamlarını yasakladı

Arama devi kilitli ekrandan para kazanma politikasını güncelleyerek uygulamaların bu ekranda reklam göstermesini yasakladı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
Ücretsiz uygulamaların reklam içermesi kabul edilebilir bir durum ancak bu reklamlar genelde uygulama içinde gösterilirken bazıları daha rahatsız edici bir şekilde kilit ekranına sızabiliyor. Kullanıcılar artık böyle bir durumla karşılaşmayacaklar zira Google bunu yasaklamış durumda.
Arama devinin yeni 'Kilitli Ekrandan Para Kazanma' politikasında "Uygulamanın tek amacının ekran kilidi işlevi görmek olmaması halinde uygulamalar bir cihazın kilitli ekranından para kazandıran reklam veya özellikleri kullanamaz" şeklinde bir madde var.

Kullanıcıları sevindirecek bir karar

Diğer bir deyişle kilit ekranını değiştirmek üzere özel olarak tasarlanmamış uygulamalar bu ekran üzerinde reklam göstermeyecek. Hiç kimsenin kilit ekranında -özellikle de kilit ekranıyla alakası olmayan bir uygulamadan kaynaklı- reklam görmek istemeyeceğini düşünürsek Google'ın bu kararı kesinlikle kullanıcıları oldukça memnun edecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6153 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim