Anlık Bildirim

Google Asistan’ın Ambient modu daha fazla cihaza yayılmaya başladı

Evler için hazırlanan akıllı ekranlarda kullanılan Ambient modu daha fazla cihaza yayılmaya başlıyor. Telefonunuz şarj olurken Google Asistan farklı içerikleri size gösterecek.
Google Asistan Ambient modu yayılıyor Tam Boyutta Gör
İlk olarak IFA 2019 fuarında tanıtılan Google Asistan’ın Ambient modu, evler için hazırlanan akıllı ekranlarda yerini almaya başlamıştı. Bugün ise daha fazla cihaza yayılmaya başladı. Telefonunuz şarj olurken Google Asistan’ın sunduğu içerikleri görebileceksiniz.

Nokia ve Xiaomi telefonlarda başladı

Google Asistan’ın Ambient modunun Nokia 6.2 ve Nokia 7.2’de kullanılabileceği zaten açıklanmıştı. Bu cihazlara ek olarak bazı Xiaomi telefon kullanıcıları da Ambient modunu kullanmaya başlayabildiklerini belirtiyor. Ambient modunu açtığınız zaman “Cihazınız şarj olurken daha fazlasını yapın” yazılı bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra Ambient modu telefonunuz şarj olurken devreye giriyor.

Google Asistan Ambient modu yayılıyor Tam Boyutta Gör

Gün içerisinde yapacağınız etkinlikler, hatırlatmalarınız, bildirimleriniz, oynatılan müzik, akıllı cihazlarınıza hızlı ulaşım gibi birçok detay Ambient modunda bulunuyor. Google Fotoğraflar bağlantısına izin verirseniz belirlediğiniz bir albümün fotoğrafları da ekranda dönüyor. İzin vermezseniz bunun yerine saati görüyorsunuz.

Ambient modunun amacı telefonunuz şarjdayken daha interaktif bir akıllı ekran sunmak. Google Asistan yetenekleriyle bunun büyük ölçüde sağlanabildiğini söyleyebiliriz. Yakında Nokia ve Xiaomi haricindeki diğer cihazlarda da yeni özelliği görmemiz olası.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim