Anlık Bildirim

Google Asistan artık daha görsel içerikli cevaplar verecek

Google Asistan’a gelen güncelleme ile birlikte artık sorduğunuz sorulara daha çok görsel içerik barındıran cevaplar alacaksınız. Bunlar bazen grafik bazense fotoğraflar olacak.
Google Asistan görsel cevaplar verecek Tam Boyutta Gör
Sesli asistanlar arasından arama motorundan aldığı güç sayesinde farklı bir noktaya çıkmayı başaran Google Asistan için çalışmalar devam ediyor. Uzun zamandır Türkçe dil desteği de bulunan sesli asistan bundan sonra daha fazla görsel içerik barındıran cevaplar verecek.

Cevap arayüzü yenileniyor

Google Asistan’ın verdiği cevapları daha hoş bir hale getirmek isteyen Google, arayüzün önceki ve sonraki hallerini gösteren fotoğraflar paylaştı. Bu fotoğraflara bakarak özellikle görselliğin öne çıkarıldığını söyleyebiliyoruz. Örneğin paylaşılan görseller arasında da görebileceğiniz restoran, hayvan vb. sorgular artık size daha çok fotoğraf sunacak. Ayrıca hisse senedi sorgulamalarında grafikler görebileceksiniz. Özellikle "Etkinlikler" kısmının bu değişimden en çok etkilenen bölüm olduğunu söyleyebiliriz. Oluşturduğunuz her etkinliğin yanında konum, fotoğraf vb. ön izlemeler görebiliyorsunuz.

Google Asistan görsel cevaplar verecek Tam Boyutta Gör

Değişimler Google Asistan’ı daha anlaşılır ve sade bir hale getiriliyor. Herhangi bir sonuç bulunamadığı zaman gösterilen web araması sonuçları da bundan sonra alt alta sıralanmak yerine yan yana gösterilecek.

Yeni Google Asistan güncellemesi Google Play’deki yerini şimdiden aldı. Yavaş yavaş tüm kullanıcıların hizmetine açılacaktır. Arayüzdeki değişimleri daha net anlayabilmek açısından sizler için hazırladığımız galeriye bakabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim