Anlık Bildirim

Google Fit yeni güncelleme ile koçluk yapmaya başlıyor

İlk zamanlarında atılan adım, gidilen mesafe gibi değerleri ölçebilen fitness uygulamaları artık kullanıcısını yönlendirmeye ve koçluk yapmaya başladı. Google Fit bunlardan birisi.

Google'ın geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu ve Apple'ın Health uygulamasının karşısına konumlandırdığı Google Fit, uzun bir aradan sonra güncellenerek kullanıcılarına koçluk yapacak hale getirildi. 

Yeni güncelleme ile birlikte gelen Fit Challenge, kullanıcıya 3 farklı aktiviteyi temel alan bir çalışma programı oluşturuyor. Şınav, mekik ve çök-kalk hareketlerinin nasıl olacağını kullanıcıya anlatan uygulama daha sonra çalışma programını başlatıyor. Kullanıcı hareketlerini yaptıkça uygulama adım adım takip ediyor ve ana ekranda bu verileri bir araya getiriyor. Bu sayede kullanıcı programı ne kadar iyi yerine getirdiğini de görebiliyor. 

Güncelleme ayrıca Fit Challenge özelliğine Android Wear platformunu da entegre etmiş ve akıllı saatler üzerinden takip yapılabiliyor. Yine programda yapmış olduğunuz hareketlerin istatistiği yeni bir saat teması üzerinden kullanıcıya sunuluyor. Güncelleme an itibariyle indirilebilir durumda. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim