Anlık Bildirim

Google Pixel 2'nin tanıtılacağı tarih belli oldu

Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Google'ın merakla beklenen telefonu Google Pixel 2'nin tanıtılacağı tarihi duyurdu. Snapdragon 836 ile güçlendirilecek cihazın detayları haberimizde...
Google'ın uzun süredir merakla beklenen akıllı telefonu Google Pixel 2'nin hangi tarihte tanıtılacağı henüz netlik kazanmamıştı. Konu hakkında en net bilgi teknolojik sızıntılarla ünlü Evan Blass'dan geldi: Google Pixel 2, 5 Ekim'de tanıtılacak.
Gelen bilgilere göre Google Pixel 2, gücünü Qualcomm Snapdragon 836 yonga setinden alacak. Bildiğiniz üzere 23 Ağustos'ta tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note 8, Snapdragon 835'le gelmişti. Ayrıca Pixel 2'de, basınca duyarlı çerçeve görebiliriz. Böylece cihaz sahipleri tıpkı HTC U11'deki gibi telefonlarını sıkarak fotoğraf çekebilecek veya favori uygulamalarını çalıştırabilecekler. Bunlara ek olarak cihazın suya ve toza karşı dayanıklı olacağı da sızan bilgiler arasında.
Google Pixel 2'nin, geçtiğimiz günlerde resmen tanıtılan Android 8.0 Oreo ile piyasaya sürülecek ilk cihaz olacağını da belirtelim. Pixel 2 ve Pixel XL 2 olmak üzere iki ayrı versiyonla satışa sunulacak telefonların, Note 8 ve iPhone 8 ile ne ölçüde rekabet edeceğini ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3361 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim