Anlık Bildirim

Google Pixel 3XL dayanıklılık testine girdi

Teknoloji devi Google'ın geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı akıllı telefon modellerinden Google Pixel 3XL, JerryRigEverything Youtube kanalının dayanıklılık testinden geçti.
Google'ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefon modelleri piyasaya çıktı ve sipariş vermiş olan müşterileri cihazlarını almaya başladı bile. Dayanıklılık testleri ile ünlü JerryRigEverything kanalılndan YouTuber Zack Nelson hiç vakit kaybetmedi ve Pixel 3 XL'yi dayanıklılık testine soktu.

Kolay çiziliyor

Google Pixel 3XL'in, bükme testinde herhangi bir deformasyona uğramadı görülürken, bu cihazın dayanıklılığı için olumlu bir işaret anlamına geliyor. Ancak çizilmeye karşı direnci için aynı şey söylenemez. Videoda, arka parmak izi sensörünün çizilmeye duyarlı olduğunu ve kötü bir şekilde çizildikten sonra parmak izlerinin kaydedilmesiyle ilgili problemlerle karşılaşıldığını görebilirsiniz.
 
Cihazın kolay bir şekilde çizildiği görülürken, uzun vadede kullanım için en azından silikon bir kılıfla korunması gerektiği ortaya çıkıyor. Ayrıca cebe koyulduğunda madeni para ve anahtar gibi sert nesnelerden de sakınmak, ekranın çizilmesini önlemek açısından önemli. Eğer cihaza başka ne gibi testle uygulandığını görmek istiyorsanız yukarıdaki videoya göz atabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim