Anlık Bildirim

Google Pixel 3a telefonlarda, kendiliğinden kapanma sorunu yaşanmaya başladı

Teknoloji devi Google'ın henüz kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Google Pixel 3a modellerinde kendiliğinden kapanma sorunları baş göstermeye başladı. İşte kullanıcıların yaşadığı problemler.
Google’ın Pixel 3a ve Pixel 3a XL’yi piyasaya sürmesinden bu yana neredeyse iki hafta geçti. Ancak bazı kullanıcılar cihazlarla ilgili problemleri bildirmeye başladılar bile. Bu problemlerin en büyüğü ise cihazın rastgele bir biçimde kendiliğinden kapanması.

Kullanıcılar hayal kırıklığı yaşıyor

Çevrimiçi forumlarda ve Reddit'te bu sorundan muzdarip olan çok sayıda kullanıcı mevcut. Problemin  Pixel 3a ve Pixel 3a XL olmak üzere iki modeli de kapsadığı ifade ediliyor. Kullanıcılar gün içinde cihazlarının aniden kapandığını ve güç tuşuna basarak açamadıklarını belirtiyorlar. Cihazları açmanın tek yolu ise telefonun güç düğmesine 30 saniye basılı tutarak "hard reset" yapmak.
Bazı kullanıcılar bu durumu üçüncü taraf bir uygulamanın tetikleyip tetiklemediğini kontrol etmek için test yaptıklarını, ancak Güvenli Mod'da dahi cihazın kapandığını belirtiyorlar. Sorunun Wi-Fi ile ilgili olabileceği iddia edilirken, bu sorunun cihazın aktif olarak kullanılmadığı zamanlarda gerçekleştiği söyleniyor. Konuyla ilgili olarak Google cephesinden ise henüz bir açıklama gelmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7521 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, pixel 3a xl ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim