Anlık Bildirim

Google Pixel sorunları bitmiyor

Google’ın fiyatı ile önceki modellerinden ayrılan ve üzerinde daha hassas durduğu Pixel akıllı telefonlarında son dönemde sık sık problemler ortaya çıkmaya başladı.

Google’ın bu yıl Nexus programının yerine başlattığı ve üretimde daha fazla ağırlığını koyduğu Pixel akıllı telefon serisinde sorunlar bitmiyor. Ekran ve ses problemlerinden sonra şimdi de kendi kendine kapanma sorunları baş gösterdi.

Sorun Üstüne Sorun

Sosyal ağ platformlarında kullanıcıların paylaştıkları şikayetlere göre Pixel telefonlar yüzde 25-35 arası batarya seviyesindeyken aniden kapanıyor. Üstelik herhangi bir yoğun yük altında olmadan. Bunun bir kaç günde bir tekrarlandığı da ifade ediliyor. Kullanıcılar Google’ın ilgisizliğinden şikayetçi.

Sorun telefonun bataryasından kaynaklanmış gibi görünüyor. İlk etapta Google sorunu yazılım güncellemesi ile çözmeyi deneyecektir. Eğer bu hatayı yaşayan kullanıcı sayısı oldukça fazlaysa bir değişim programı da gerekebilir. Apple’ın yakın zamanda iPhone 6S için böyle bir program başlattığı biliniyor.

Google’ın fiyatı ile önceki modellerinden ayrılan ve üzerinde daha hassas durduğu Pixel telefonların iyi bir gelir bırakması bekleniyor. Hatta Google’ın şimdiye kadar en iyi satan akıllı telefonları olacağı da düşünülüyor. Bu bakımdan kısa bir süre içerisinde firmadan resmi bir açıklama gelecektir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6586 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google pixel ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim