Anlık Bildirim

Google Play Pass abonelik sistemi test sürecine başladı

Google, uygulama ve oyunlarda geçerli olarak bir abonelik sistemini deniyor. Google Play Pass ile Premium oyun ve uygulamalara aylık ücret karşılığında erişebileceksiniz.

Apple’ın Arcade adındaki ücretli oyun abonelik sisteminin otoriteler tarafından beğenilmesi ve büyük bir potansiyel olarak görülmesi Google’ı harekete geçirdi. Google Play Pass sistemi testlere başladı.

Google Play Pass neler sunuyor?

Belirli kullanıcılara sunulan Google Play Pass aylık 4.99$ karşılığında pek çok Premium uygulamaya, oyuna ve oyun içi eşyaya ücretsiz olarak sahip olmanızı sağlıyor. Ödeme yaptığınız müddetçe bu oyunları oynayabiliyorsunuz.

Google Play Pass sisteminin farkı hem oyun hem de uygulama tarafında geçerli olması. Apple Arcade ise sadece oyuna odaklanmıştı. Daha geniş bir katalog sunduğu için Google Play Pass biraz daha avantajlı olabilir. Ayrıca 10 günlük bir deneme süreci olacağı da ifade ediliyor.

Google Play Pass şimdilik sadece test sürecinde ve ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Muhtemelen Apple Arcade ilk geri bildirimleri almaya başladığında Google da rekabetçi bir yol haritası belirleyecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim