Anlık Bildirim

Google Play Store'un tasarımında yenilikler yapıldı

Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana değişen tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Play Store'un yorum ve derecelendirme bölümleri de yeniden tasarlandı. İşte gelen yenilikler...
Google'ın uygulama marketi Play Store geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana yeni bir tasarıma bürünüyor. Şirketin materyal tasarım modeline uyarlanan Play Store'un son olarak yorum ve derecelendirme kısmı yeni bir tasarım güncellemesi aldı.

Kullanıcılardan beğeni aldı

Uygulamaların puanlandığı ve yorumların yer aldığı kısım, materyal tasarıma uygun olarak yenilendi. Öncelikle puanlamalar yine çizgi grafik şeklinde kaldı ancak tek renk yeşil olmak üzere yuvarlatılmış hatlara büründü. Oyunun kontrol ve oynanışıyla ilgili puanlamalar ise yuvarlak tasarımdan normal metin şekline çevrildi.
En önemli yeniliklerden birisi ise yorumların puanlamalara göre listelenebilmesi diyebiliriz. Eskiye oranla daha temiz ve düzenli bir görünüm kazanan uygulama, kullanıcılardan da oldukça fazla beğeni almış durumda. Yeniliklerin kısa süre içinde dünyadaki tüm Play Store kullanıcılarında aktif olacağını belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12438 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, play store ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim