Anlık Bildirim

Google Play Store'da 0.25$'lık uygulama promosyonu başladı


Bugün 25 milyar indirme barajını aştığı duyurulan Play Store'da ünlü oyun stüdyolarının popüler yapımlarıını %75'i aşan indirimlerle satın alabilmeyi mümkün kılan 0.25$'lık uygulama promosyonu resmen başladı. Kampanya kapsamında belirli bölgelerde özel müzik, film, kitap ve dergi koleksiyonlarını uygun fiyatlarla satışa sunan Google, bu tür içeriklerin erişilebilir olmadığı Türkiye gibi ülkeler için geçtiğimiz dönemlerde hayata geçirdiği indirim fırsatlarını çok daha ucuz bir şekilde tekrar tüketiciyle buluşturdu.
Angry Birds Space Premium, The Cat in the Hat - Dr. Seuss, OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD), Granny Smith, runtastic PRO, Asphalt 7: Heat, Ocean HD, Draw Something, Clouds & Sheep Premium, Let's Create! Pottery, Tasks, Sudoku, NFL Kicker 13 ve Symphony of Eternity içeriklerini hemen şimdi 0.25$'a edinebilirsiniz. Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen kampanyanın ana sayfasına buradan ulaşarak ilerleyen günlerde eklenecek yeni içerikleri takip edebilirsiniz.
Resmi Android blogu aracılığıyla 25 milyar indirmeye ulaştıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirten dijital içerik bölümünün başındaki isim olan Jamie Rosenberg, sonraki 25 milyar indirme için beklemede olduklarını belirterek sözlerini noktalamıştı. 25 milyar barajı için 0,25$'lık uygulamalar dağıtan Google'ın ilerleyen dönemlerde elde edeceği indirme rakamları hususundaki başarılarda bizlere çok daha avantajlı fırsatlar sunacağını söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5439 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, google ve
2 etiket daha play store uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim