Anlık Bildirim

Grand Theft Auto III oyunu rotasını iOS ve Android platformuna çevirdi

Grand Theft Auto III oyunu rotasını iOS ve Android platformuna çevirdi




2001 yılında piyasaya çıkan ve oyun piyasasında bir devrime sebep olan Grand Theft Auto III yapımının üzerinden on yıl geçti. Bu süreçte yeni bir sürüm ve pek çok ek paket piyasaya sürüldü ancak Rockstar Games mobil platformlar için bir girişimde bulunmadı. On yıl sonra firma nihayet iOS ve Android kullanıcılarını sevindirecek bir haber verdi.

GTA III çok yakında iOS ve Android platformunda belirli cihazlarda oynayabilir olacak. Firma kesin bir tarih belirtmedi.

GTA sürümlerinden Chinatown Wars hali hazırda mobil platformlarda oynanabiliyor ancak eski GTA tecrübelerini sunmaktan öteye gidemiyor.

Oyunun donanım gereksinimi çift çekirdekli işlemci olacak. Bu bakımdan iPad 2, iPhone 4S, Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2, Acer Iconia Tab (100, 500, 501), Asus Eee Pad Transformer, Motorola Xoom ve Samsung Galaxy Tab 10.1 listeye eklenebilir.

Bunun yanında Rockstar Games bir de aksiyon figürü satışa sundu. Sınırlı sayıda piyasaya sürülen figür GTA serisinin baş karakterini temsil ediyor. İki farklı kıyafet ve silahları bulunuyor. Fiyatı da 149.99$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8503 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim