Anlık Bildirim

HMD Global doğruladı: Nokia X5 global pazara geliyor

HMD Global'in sadece Çin'de piyasaya sürdüğü telefonlardan biri olan Nokia X5 yakında diğer ülkelerde de satışa sunulacak. Şirket yöneticisi Juho Sarvikas bu yönde bir planlarının olduğunu doğruladı.
Nokia fanları için iyi haberler var. HMD Global, Nokia X5'in dünya genelinde satışa sunulmasına yönelik bir karar almış gibi görünüyor. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biri olan Juho Sarvikas, Nokia X5’in Çin dışında piyasaya sürülmesini isteyen bir kullanıcıya Twitter üzerinden cevap verdi.
Deneyimli yöneticinin cevabına bakılırsa HMD Global'in telefonu global pazara açma planı var ama ne yazık ki Sarvikas bunun ne zaman gerçekleşeceğini belirtmedi. Aslına bakılırsa bu HMD Global'in telefonlarını dünyaya açma konusunda yaptığı ilk kamuoyu yoklaması değil. Şirket birkaç ay önce de Nokia X6'nın dünya genelinde satışa sunmasına yönelik ilgiyi ölçmek için Twitter'da bir anket yapmıştı.

Nokia X5 özellikleri

MediaTek’in Helio P60 yonga seti ile güçlendirilmiş orta sınıf bir telefon olan Nokia X5'in 3 GB RAM/32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM/64 GB depolama alanına sahip varyantları var. Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında 13 MP + 5 MP sensörlü çift arka kamera, 8 MP ön kamera, 3.060 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Cihazın kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıktığını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim