Anlık Bildirim

HTC, 5 inçlik bir One versiyonu hazırlıyor olabilir

HTC, 5 inçlik bir One versiyonu hazırlıyor olabilir

One adlı amiral gemi modeli ile 5 milyona yaklaşan bir satış rakamı elde eden HTC, Samsung gibi bu modelinin farklı versiyonlarından istifade etmek istiyor.

Daha önce HTC One Mini şeklinde bir modelin iddiaları gündeme gelirken, bu kez de büyük ekranlı bir One versiyonu hazırlandığı yönünde bilgiler ortaya çıktı. Kaynaklardan gelen bilgilere göre versiyonun kesin olarak ekran boyutu bilinmese de en az 5 inç olacağı düşünülüyor. Donanım olarak ise HTC One modelinden herhangi bir farkı olmayacak. 

HTC'nin özellikle Ultrapixel kamera teknolojisini sadece One modeline özgü olarak geliştirdiği bilindiği için büyük ekranlı versiyonun daha düşük bir Ultrapixel teknolojisi kullanabileceği sanılıyor.

Bilgiler henüz resmi olarak teyit edilemediği için ne kadar gerçeğe yakın olduğu bilinemiyor. Ancak HTC'nin One modelinin başarısını farklı versiyonlarla devam ettirmek istediği dile getiriliyor. HTC geçen yıl Butterfly ile 5 inçlik akıllı telefon pazarına adım atsa da One modelini bu segmente sokmamıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1622 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc one, htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim