Anlık Bildirim

HTC, Android cihazınızın performansını artıracak

Amiral gemisi akıllı telefonu haricinde, HTC’nin bize bir sürprizi daha var. Bu sürpriz, yazılım tarafında ve pek çok Android cihaz kullanıcısını ilgilendiriyor.

Yeni amiral gemi modeli ile teknoloji dünyasına bomba gibi düşen HTC’nin, daha başka sürprizleri de olacak. Android cihazlarının performansını artırmak için, firma yoğun bir çalışma yürütüyor.

Daha önce de bazı çekirdek uygulamalarını Play Store üzerinden yayınlayan firma, bunları sadece kendi cihazları ile sınırlı tutmuştu. Boost+ adındaki yeni performans uygulaması, Android 5.0 ve üzeri cihazlar ile uyumlu olacak.

Boost+ uygulaması, benzerleri gibi depolama alanı, RAM, batarya gibi alanlarda çeşitli optimizasyonlar yaparak cihazın daha performanslı hale gelmesini sağlıyor. Özellikle uzun süreli kullanımlar sonunda, depolama veya RAM üzerinde gereksiz verilerin yük oluşturduğu, bunun enerji tüketimine de olumsuz yansıdığı bilinir. Boost+ konuya bu açıdan yaklaşıyor.

Uygulama örneğin Boost özelliği ile RAM kullanan gereksiz uygulamaları kapatıyor ve hızlanma sağlıyor. Veya Manage Apps ile isteğinize göre uygulamaların kaynak kullanımını yönetebiliyorsunuz. Clear Junk özelliği ise, gereksiz dosyaları silerek boş alan açıyor.

HTC 10 üzerinde ön yüklü gelecek uygulamanın özel bir tarafı ise, Game Battery Booster ile oyunlara göre ekran çözünürlüğünü ayarlayarak batarya tüketimini azaltması. Bu, sadece HTC cihazlarına özgü olacak. Boost+ uygulamasının yarın indirmeye sunulması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7022 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, boost+ ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim