Anlık Bildirim

HTC, Brezilya'nın ardından Güney Kore ofisini de kapatma kararı aldı


Geçen yıla oranla gelirleri çeyrek bazında %50 azalan HTC, Brezilya'nın ardından Güney Kore'deki ofisini de kapatmaya karar verdi. Yerel medyaya konuşan şirketin kadın sözcüsü, yapılan bu hamleyle birkaç yıldır devam eden agresif büyümenin ardından ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek çalışmaları hızlandırmayı ve verimi arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Daha önce Amerika'nın Kuzey Karolina eyaletindeki araştırma & geliştirme merkezini kapatan ve oldukça düşük bir pazar payına sahip olduğu Brezilya pazarından çekilen Tayvanlı mobil cihaz üreticisi, yenilikçiliğini sürdürebilmek ve kaliteli çözümler sunarak sıkı müşteri ilişkileri oluşturabilmek için bazı bölgesel kararlar almaya devam edecek gibi görünüyor. 
Üretim, araştırma-geliştirme ve satış bölümlerinde 1,000'e yakın çalışanın işten çıkarıldığı tahmin ediliyor. HTC sözcüsü, bu konuda kesin bir bilgi vermezken, Güney Kore'deki ofisin kapatılmasından etkilenen çalışanların küçük bir grubu oluşturduğunu bildirdi.
One serisi akıllı telefonlarının beklenen ilgiyi görmemesi ve son dönemde açıklanan mali sonuçların önemli bir düşüş yaşandığını gözler önüne sermesi, yakında HTC cephesinde bazı önlemlerin alınacağına işaret ediyordu. Bundan sonraki dönemlerde daha yenilikçi modellerle Samsung ve Apple gibi firmalara karşı daha agresif bir politika uygulanacağı tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3122 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güney kore, brezilya ve
2 etiket daha htc htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim